Over ons

Welkom bij Get Your Design

Wij zijn een onderneming die van oorsprong in de textielbranche ervaring heeft. Get Your Design wil iedereen de mogelijkheid bieden om een eigen ontwerp te creëren. Daarvoor kom je naar ons. Be your own designer. We love couture fashion!

Naast kleding en accessoires heb je keuze uit verschillende mondneusmaskers. Get Your Design wil het dragen van een niet medisch(mond)masker uniek, dragelijker en gepersonaliseerd maken. Bovendien zijn wij altijd benieuwd naar jullie mening en bezig met het verbeteren van onze producten, dienstverlening en website.

Ons assortiment is in bewerking. Bezoek daarom regelmatig de website om onze nieuwe artikelen te zien of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Like, Subscribe & Share

Ons Ontwerp

Get Your Design is gespecialiseerd in textielveredeling van kleding, accessoires en mond(neus)maskers. Innovatie vinden we belangrijk voor de ontwikkeling van nieuwe concepten en producten. Daarnaast bieden wij graag de optie om alle producten uit de Get Your Design shop te bedrukken met een eigen creatief en uniek ontwerp.

Get Your Design biedt aan bedrijven ook de optie om verschillende soorten bedrijfskleding te personaliseren. Omdat het aanbod, de keuze en het assortiment van bedrijfskleding erg breed is maken wij hiervoor graag een persoonlijke afspraak met bedrijven en nodigen we jullie graag uit om de mogelijkheden te bespreken. Check de video om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf.

De door onze klanten bedachte creativiteit is het kloppende hart en de motor van Get Your Design.

Waarom voor ons kiezen?

Exclusief

Get Your Design biedt de mogelijkheid om een eigen exclusief ontwerp toe te voegen aan de maskers en of textiel.

Gepersonaliseerd

Get Your Design biedt de mogelijkheid om een item te personaliseren. Dit maakt jouw Design uniek en persoonlijk.

Jouw design

Wij bieden de mogelijkheid om een eigen logo, ontwerp en of afbeelding naar keuze te kiezen en wij zorgen ervoor dat dit op het item bedrukt wordt.

Voel je vrij,

beweeg vrij

Geniet van het gevoel van vrijheid, dat is het gevoel dat we willen geven bij het ontwerpen van onze producten.