Hoe werkt het?

Hoe maak ik een ontwerp?

 

1. Open in een nieuw venster de getyourdesign website en houdt deze venster open zodat je af en toe kan spieken. Kom je er niet uit, app ons of stuur een mail. We schieten je graag te hulp en reageren altijd binnen 24 uur.

 

2. Ga naar de home page en klik op ‘winkel’ – klik op een product – kies de maat en klik op ‘start design’. Nu kan je starten met het ontwerpen.

 

3. Wil je zelf een ontwerp toevoegen? Dan kan je deze uploaden. Uploaden doe je door te klikken op: Kies uw foto > Verstuur foto > Bestand kiezen > vink de copyright voorwaarden aan, nadat je deze gelezen hebt en het ermee eens bent en klik op ‘Verstuur’.

 

4. Het ontwerp kan je op verschillende manieren bewerken. Deze instructie behandeld de meest simpele vormen in stap 5 tot en met 12.

 

5. De grote van het ontwerp kan je instellen met het pijltje rechtsonder het ontwerp. Let op, het ontwerp kan maximaal A-4 formaat zijn. Je kan verschillende ontwerpen van A-4 formaat toevoegen en verschillende teksten, hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Denk hierbij wel aan de maximale grote van één A-4 (29,7 centimeter lang en 21 centimeter breed).

 

6. Het verplaatsen van het ontwerp kan op verschillende manieren. Als je met je muis op het plusteken van het ontwerp staat kan je jouw ontwerp verplaatsen door te slepen. Ook kan je met de muis midden op het ontwerp gaan staan en het ontwerp verplaatsen door te slepen.

 

7. Het draaien van een ontwerp is mogelijk door op het pictogram rechtsboven het ontwerp te gaan staan en het ontwerp rechtsom om linksom te slepen.

 

8. Wil je tekst toevoegen? Klik op > Add Tekst > als je tekst wil toevoegen. Er verschijnt nu >Hello>. Klik op het tekstveld om de tekst te bewerken. Links verschijnt een kader waarin je de tekst op verschillende manieren kan bewerken: de tekst, lettertype, kleur, tekststijl, uitlijning van de tekst, de breedte en hoogte van de tekst, roteren, tekstrand, tekst ombuigen, reverse en het toevoegen van een tekstpatroon.

 

9. Je kan verschillende ontwerpen toevoegen en verschillende teksten. Denk hierbij wel aan de maximale grote van één A-4 (29,7 centimeter lang en 21 centimeter breed).

 

10. Wil je voor een Team een Team-shirt ontwerpen met naam en nummer? Dan kan dat makkelijk. Klik op >Name & Number> Met deze functionaliteit kan je per Team lid de naam van een Team lid en of zijn of haar nummer toevoegen. Alle overige toevoegingen (afbeeldingen, foto’s, tekst) zijn dan wel meteen gelijk voor het hele team. Wil je op elke shirt een andere afbeelding? Bewerk dan elke shirt apart en maak geen gebruik van Name & Number.

 

11. Wil je een QRcode toevoegen? Een QRcode is een soort barcode die je kan scannen met de camera van je telefoon. Als je de camera van je telefoon aanzet en deze richt op de QRcode dan opent de code op je telefoon. Klik >Add QRcode>vul in het tekstveld jouw tekst in>create

 

12. Lagen: hoe meer ontwerpen en of tekst je toevoegt hoe meer ‘lagen’ je creëert. Dit wordt geregistreerd onder de button >Lagen> Klik hierop voor een overzicht van alle lagen. Per regel zie je elk ontwerp die je zojuist hebt toegevoegd. Klik je op de regel (laag) die je eventueel zou willen bewerken dan opent deze automatisch en kan je dit direct bewerken. Het ontwerp kan je ook bewerken door gewoon op het ontwerp te gaan staan en hierop te klikken. een soort versleutelde boodschap die iemand alleen kan openen als die een camera gebruikt.